Træning

Alle træninger starter med fælles opvarmning og fælles afslutning. Da cirkus involverer mange dicipliner, vil der naturligt være tider, hvor man må arbejde på egen hånd. Men vi stræber efter at lave mindre træningsgrupper, så der kan være fokus på alle.

Hold

Mandag kl. 16:15-17:15, Øvede 9-11 år

Er for dig, der har gået til træning mindst et år og har en grundtræning i akrobatik, luft eller jonglerings diciplin. Der arbejdes med videreudvikling af styrke, fleksibilitet og teknikalitet. Men vi begynder også at arbejde mere kreativt med diciplinerne.

Mandag kl. 17:15-18:00, Showhold

Er for alle, der går til cirkus, begyndere til øvede og der er ingen aldersbegrænsning. På dette hold forventes det, at man deltager i den kreative proces, som involverer alle, for at lave et show. Derfor er det også vigtigt, at man kan deltage i næsten alle træninger og prioriterer at deltage i forestillinger. Vi arbejer med cirkus, klovn, dans og hvorhen fantasien drager os.

Onsdag kl. 16:15-17:15, Begyndere 6-8 år

På dette hold arbejder vi med at opbygge en grundbasis i akrobatik, jonglering, luft, styrke og smidighed igennem leg og tekniske øvelser. Vi arbejder hen imod at hver enkelt finder frem til til deres speciale.

Onsdag kl. 17:15-18:45, Unge

Dette er en delvis guidet træning for dem, som er øvede og en ledet træning for nye. Det forventes, at alle deltager i fælles opvarmning, styrke træning og fleksibilitet. For unge begyndere vil der være teknisk undervisning i luftakrobatik og gulvakrobatik. Det forventes at der trænes med fokus på styrke og smidighed, men også at man arbejder kreativt med sin diciplin i form af musik, dans, koncept mm

Ovenstående er vejledende. Hvis du er i tvivl om, hvilket hold der passer til dig, så skriv på salling(at)cirkuskids.dk eller kom forbi en dag til træning og få en snak om det. Vi opfordrer til at man starter op i januar, april, august eller oktober, hvis man gerne vil begynde at gå til cirkus, da vi har ekstra fokus på nye medlemmer på de tidspunkter. Man er selvfølgeligt velkommen til at prøve det et par gangen, inden man beslutter sig for om man vil meldes ind i klubben.

Kontingent

Det koster 500 kr. om året at være medlem af Salling Cirkus Klub, hvis man starter op efter sommerferien skal man give 300 kr. for den sidste halvdel af året.