European Circus Camp

Sommerlejr for børn og unge
Undervisere i akrobatik på Cirkuscamp
Cirkus hula hop ring
Alexis Levillon diablo

Praktiske oplysninger

Skive Kommune
Billig ferie for aktive unge
Aktiv sommerferie for unge og børn
Cirkus sommerlejr for børn og unge
Børneartister i cirkus
 

Hvem kan være med? Vi har professionelle artister fra hele verden som undervisere i denne uge. Vi forsøger hvert år, at finde de bedste indenfor de enkelte discipliner. Derfor er European Circus Camp for de unge over 10. Dog kan man godt få lov at komme med, selvom man er lidt yngre, hvis man arbejder med cirkus i sin egen cirkusklub og kan koncentrere sig nok til at kunne deltage i undervisningen. Vi anbefaler, at alle under 12 år har en voksen med på campen. Ring og tag en snak med os, hvis du er i tvivl.

Tidligere har Campen været for børn og unge i alle aldre. Nu er det blevet delt op sådan, at der i 3-4 uger hver sommerferie er cirkusferie på Cirkusfabrikken, hvor der er mere plads til knapt så trænede artister. Her er der plads til hele familien børn, unge, forældre og bedsteforældre. Se mere om det her

Tilmelding: Der er plads til maks 250 deltagere. Pladserne bliver besat efter først til mølle princippet. Sidste frist for tilmelding er 30. maj. Efter det kan man komme på venteliste, men altså ikke være sikker på en plads. Tilmeld dig her

Medbring: Telt, sovepose, træningstøj og sko, evt. cirkusrekvisitter, drikkedunk, tandbørste, regntøj, gummistøvler og sovebamse. Husk sygesikringsbevis. Er du af sted uden voksen, skal vi bruge 2 kontaktpersoner. Hvis du selv har et godt kostume til at optræde i, er du også meget velkommen til at tage det med.

Find vej: Adressen er: Cirkusfabrikken, Skivevej 88, 7870 Roslev.

Offentlig transport: Bus eller tog til Skive - Bus 420 kører fra Skive og direkte til Cirkusfabrikken. Tjek lige, nogle afgange kører en anden vej, og så skal du gå ca. 1 km.. Men fortvivl ikke, der er smukt på Salling.

Indtjekning: Når du ankommer til Cirkusfabrikken skal du henvende dig på kontoret til indtjekning, så du kan få dit armbånd på. Her vil vi også være behjælpelige med, hvor telt eller campingvogn skal placeres.

Overnatning: Alle sover i egne medbragte telte. Der er også mulighed for at medbringe en campingvogn til at overnatte i. Der er begrænset strøm på pladsen, så der kan sikkert ikke komme strøm på alle vogne. (Strøm: kr. 200,- for hele ugen). Oplys det venligst ved tilmelding, hvis i medbringer campingvogn.

Maden: Vi får god og sund mad tilberedt i Cirkusfabrikkens køkken, vi har en kok og hjælp fra Salling Cirkus Klub's forældregruppe. Hvis har specielle behov i forbindelse med forplejningen, så oplys det ved tilmelding - eller på mail sl(at)raffenland.dk

Opvask: Tidligere har det været sådan, at alle selv medbragte service og der blev vasket op på spejder manér i store baljer, som hurtigt blev knapt så lækre at vaske op i. Vi har heldigvis fået en dejlig industriopvaskemaskine og service nok til alle. For at få det praktisk til at lykkes, så får alle unge og voksne på campen tildelt en opvasketjans i løbet af ugen. Hvis tidspunktet passer dårligt, så har man selv ansvaret for at få byttet tjansen med en anden.

Besøg: Hvis du får besøg af familie eller venner mens du er på European Circus Camp, kan de godt få lov at spise med sammen med dig til enkelte måltider. Du skal bare sørge for at få dem meldt til på kontoret eller mail: sl(at)raffenland.dk senest 2 dage før de skal spise med. Priserne er rimelige.

Kioskvognen: Den holder åben efter frokost og aftensmad og i forbindelse med forestillingerne. Her kan du købe sodavand, slik, popcorn og selvfølgelig skumfiduser til at grille på bålet. Varerne er til købmandspriser.

Voksen på campen: Vi anbefaler at børn under 12 år har en voksen med på campen, men alle voksne er velkomne. Det plejer også at være rigtigt hyggeligt, også som voksen og der er mange opgaver, man kan få lov at give en hånd med til. F.eks. syning af kostumer, hjælp til hår og makeup, små pedelopgaver mm. Både børn, unge og voksne betale 1.700 kr. for at deltage, dette inkl. fri entre til alle show og god forplejning med mad tre gange dagligt.