European Circus Camp

Sommerlejr for børn og unge
Undervisere i akrobatik på Cirkuscamp
Cirkus hula hop ring
Alexis Levillon diablo

Deltagelse på European Circus Camp

Skive Kommune
Billig ferie for aktive unge
Aktiv sommerferie for unge og børn
Cirkus sommerlejr for børn og unge
Børneartister i cirkus

Fra 2010 har vi haft en nedre aldersgrænse på 10 år for deltagelse i European Circus Camp, som nybegynder. Dette har vi gjort for at løfte niveauet i cirkustræningen på European Circus Camp.

Vi har professionelle artister fra hele verden som undervisere i denne uge. Vi forsøger hvert år, at finde de bedste indenfor de enkelte dicipliner. Derfor er European Circus Camp for de unge over 10. Dog kan man godt få lov at komme med, selvom man er lidt yngre, hvis man arbejder med cirkus i sin egen cirkusklub og kan koncentrere sig nok til at kunne deltage i undervisningen.

Tidligere har Cirkussommerskolen været for børn og unge i alle aldre og for at tilgodese de yngre børn og knapt så trænede artister, så har vi hvert år flere uger med Cirkusferie på Cirkusfabrikken. Her er der plads til hele familien børn, unge, forældre og bedsteforældre. Se mere om det her

Praktiske oplysninger

Tilmelding: Der er plads til maks 250 deltagere i år. Pladserne bliver besat efter først til mølle princippet. Der er åbent for tilmeldinger nu. Tilmeld dig her

Overnatning: Alle sover i egne medbragte telte. Der er også mulighed for at medbringe en campingvogn til at overnatte i. Der er begrænset strøm på pladsen, så der kan sikkert ikke komme strøm på alle vogne. (Strøm: kr. 150,- for hele ugen). Oplys det venligst ved tilmelding, hvis i medbringer campingvogn.

Medbring: Tandbørste, håndklæde og sæbe mv. Drikkedunk. Træningstøj og træningssko. Dyne eller sovepose. Sovebamse og sutteklud. Regntøj og gummistøvler.   Husk sygesikringsbevis, og er du af sted uden voksen, skal vi bruge 2 kontaktpersoner. Hvis du selv har et godt kostume til at optræde i, er du også meget velkommen til at tage det med.

Find vej: Bruger du GPS skal du sikre dig at det er Skivevej 88 eller 90, og at det er 7870 Roslev. Hvis GPS'en foreslår Gl. Skivevej - Så er det frem med kortet.

Offentlig transport: Bus eller tog til Skive - Bus 420 kører fra Skive og direkte til Cirkusfabrikken. Tjek lige, nogle afgange kører en anden vej, og så skal du gå ca. 1 km.. Men fortvivl ikke, der er smukt på Salling. På rejseplanen.dk: Skive st - Skivevej 90, Lindum.

Indtjekning: Når du ankommer til Cirkusfabrikken skal du henvende dig på kontoret til indtjekning, så du kan få dit armbånd på. Her vil vi også være behjælpelige med, hvor telt eller campingvogn skal placeres.

Institutioner: Er I en stor gruppe, så kontakt os direkte, for evt. institutionsrabat. Tlf. 69 15 03 45.

Slikbutikken: Den holder åben efter frokost og aftensmad, og hvis der er yderligere behov. Her kan du købe sodavand, slik, chips og selvfølgelig skumfiduser til at grille på bålet. Varerne er til købmandspriser.

Maden: Vi får god og sund mad tilberedt i CirkusFabrikkens køkken, vi har en kok og hjælp fra Salling Cirkus Klub's forældregruppe. Hvis har specielle behov i forbindelse med forplejningen, så oplys det ved tilmelding - eller ring 69 15 03 45.

Besøg: Hvis du får besøg af familie eller venner mens du er på European Circus Camp, kan de godt få lov at spise med sammen med dig til enkelte måltider. Du skal bare sørge for at få dem meldt til på kontoret senest 2 dage før. Priserne er rimelige.

Opvask: Tidligere har det været sådan, at alle selv medbragte service og der blev vasket op på spejder manér i stor baljer. Vi har heldigvis fået en dejlig industriopvaskemaskine og service nok til alle. Dog opfordrer vi de voksne og de største af de unge der er med på European Circus Camp til at melde sig på en opvasketjans eller to, så vi kan fortsætte med at vaske op i maskinen.