European Circuscamp

Hvem kan deltage i Cirkuslejren ?

Fra 2010 har vi haft en nedre aldersgrænse på 9 år for deltagelse i circuscampen, som nybegynder. Dette har vi gjort for at vidreudvikle de personer der allerede har arbejdet med forskellige cirkusdicipliner. Vi har undervisere fra hele Europa, og vi har nogle af de bedste indenfor de enkelte dicipliner. Det er lidt spild af gode kræfter at de skal undervise mindre børn på begynderstadiet, som det har været tilfældet på tidligere cirkuslejre.

Vi vil dog ikke afvise de mindre børn som i tidligere år har fået gode relationer og kontakter på den årlige cirkuslejr, ej heller de bedstemødre der mødes med deres børnebørn, og som får sig et glas rødvin inden de skal i seng. Og så har vi endvidere udvidet cirkuslejren med 3 uger for familier der vil lave cirkus sammen.
Se her CIRKUSFERIE.dk

Praktiske oplysninger

Vi har på denne side samlet alle de praktiske ting omkring circuscampen. Og vil løbende på denne side opdatere med de spørgsmål der bliver stillet undervejs.

Tilmelding er startet

Max. 200 deltagere i år (børn/unge/voksne)
Ved flere tilmeldinger er det først til "Mølle"

Overnatning: Alle sover i deres egne medbragte telte. Der er også mulighed for at medbringe en campingvogn til at overnatte i. Der er begrænset strøm på pladsen, så der kan sikkert ikke komme strøm på alle vogne. (Strøm: kr. 150,- for hele ugen)

HUSK: Tandbørste, håndklæde og sæbe mv.. Et krus til at drikke af. Træningstøj og træningssko. Dyne eller sovepose. Sovebamse og sutteklud. Regntøj og gummistøvler.   Husk sygesikringsbevis, og er du af sted uden voksen, skal vi bruge 2 kontaktpersoner.

Find vej: Bruger du GPS skal du sikre dig at det er Skivevej 88 eller 90, og at det er 7870 Roslev. Hvis GPS'en foreslår Gl. Skivevej - Så er det frem med kortet. KLIK HER for nøjaktig position.

Offentlig transport: Bus eller tog til Skive - Bus 420 kører fra Skive og direkte til Cirkusfabrikken. Tjek lige, nogle afgange kører en anden vej, og så skal du gå ca. 1 km.. Men fortvivl ikke, der er smukt på Salling.
rejseplanen.dk: Skive st - Skivevej 90, Lindum

Institutioner: Er I en stor gruppe, så kontakt os direkte, for evt. institutionsrabat. Tlf. 96 330 355

Slikbutikken: Den holder åben efter frokost og aftensmad, og hvis der er yderligere behov. Her kan du købe sodavand, slik, chips og selvfølgelig skumfiduser til at grille på bålet. Varerne er til købmandspriser.

Maden: Vi får god og sund mad tilberedt i CirkusFabrikkens køkken, som har bedste "Smiley", vi har en kok og hjælp fra Salling Cirkus Klub's forældregruppe. Hvis du er vegetar, eller der er noget som du ikke kan tåle, så oplys det ved tilmelding - eller ring 96 330 355